Erhvervslån

Som igangværende mindre eller mellemstor virksomhed har du mulighed for at få et erhvervslån uden om banken, og uden at du skal stille sikkerhed for lånet.

Udbydere af erhvervslån

Denne side indeholder reklamelinks

CapitalBox Erhvervslån
qred erhvervslån
CrediNord Erhvervslån

Hvilke virksomheder kan få et erhvervslån?

Alle danske virksomheder som drives som A/S, ApS, IVS, I/S, enkeltmandsvirksomhed og personlig mindre virksomhed kan ansøge om et erhvervslån. Nogle udbydere af erhvervslån stiller nogle minimum krav, så som at virksomhed skal have være i drift i mindst 12 måneder og have en omsætning på mindst 480.000 om året, men generelt foretager de en individuel vurdering, så både store gamle og små nye virksomheder har mulighed for at få et lån.

Hvad koster et erhvervslån?

De fleste udbyder af erhvervslån fastsætter pris og vilkår ud fra en individuel kreditvurdering. Der kan derfor være stor forskel på de tilbud du får. Der er ikke samme åbenhed omkring priser på erhvervslån, som der er ved f.eks. et forbrugslån, så den eneste måde du kan få en pris, er at ansøge om et lånetilbud. Som med andre lån kan det godt betale sig at ansøge flere steder på samme tid, og så vælge det lån med de bedste vilkår og den laveste pris.