Kviklån

Er det blevet sidst på måneden før tid? Ansøg om et kviklån med kort løbetid.

Sammenlign Kviklån

Denne side indeholder reklamelinks

Få et kviklån / mikrolån

Det tager kun få minutter at ansøge om et kviklån og du kan have pengene på din bankkonto allerede i dag. Kviklån eller mikrolån, som denne låntype også kaldes, er et mindre lån med kort løbetid. Ofte skal lånet betales tilbage inden for 1 – 12 måneder. Hvis du har behov for et større beløb kan det som regel godt betale sig, at ansøge om et billigt forbrugslån i stedet for.

Ansøg flere steder og tag det billigste kviklån

Øverst på denne side kan du sammeligne priserne på kviklån, så du har en idé om hvad det vil koste dig at optage et lån. Der er et priseksempel under hvert kviklån, som gør det nemmere at sammenligne renter og gebyrer. Det kan være en god idé at ansøge hos flere udbydere på samme tid, og så vælge det billigste lån blandt dem du bliver tilbud.

Hvem kan optage et mikrolån?

Alle danske statsborgere over 18 år som har dansk adresse, en dansk bankkonto og NemID kan som udgangspunkt optage et mikrolån. Udbyderne af mikrolån fortager en kreditvurdering inden de godkender lånet. De låner typisk ikke ud til folk der er registreret som dårlig betaler, men det er ofte nemmere at få et kviklån end et forbrugslån. De kan læse mere om hvad de enkelte kræver på deres hjemmesider, hvor du også kan ansøge om et tilbud på et lån.